Gorbunțov: Faptul că Proca a vorbit în favoarea lui Usatîi demonstrează că sunt destul de apropiați

interviu_gorbuntsov_2

Renato Usatîi lucrează mână în mână cu Vitalie Proca, executorul care a tras mai multe gloanțe în bancherul Gherman Gorbunțov. O spune chiar victima atentatului eșuat, într-un interviu pentru Publika TV. Gherman Gorbunțov a venit la Chișinău, unde a depus mărturii în fața procurorilor.

”Faptul că Proca a vorbit în favoarea lui Usatîi demonstrează două lucruri: primul – că ei sunt destul de apropiați și până acum mențin legăturile și al doilea – că familia lui Proca a primit bani de la cineva”, a spus Gorbunțov.

Anterior, și procurorii au confirmat că liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a promis și a încercat să transmită familiei lui Vitalie Proca, aflat în închisoare în România, 600 de mii de dolari. În schimbul banilor, killerul urma să iasă cu o declarație publică, în care să anunțe că nu Usatîi este comanditarul asasinatului eșuat asupra lui Gorbunțov.

Cu declarații de acest sens Proca a ieșit acum o lună, la Jurnal TV. Killerul a recunoscut că a tras în Gorbunțov, dar afirmă că a făcut-o la comanda liderului PDM, Vlad Plahotniuc.
Această versiune a fost desființată de Gorbunțov, care spune că nu avea nimic de împărțit cu Plahotniuc. Iar singurul interesat de lichidarea sa fizică este Renato Usatîi, scrie evenimentul.md.

You may also like

Comments are closed.

By