Filat i-a adunat, ei au rămas împreună! Cum dă de gol „jurnalistul” Terguță relația dintre TV8, Jurnal TV și PLDM

terguta

Chiar și după arestul fostului lider al PLDM, Vlad Filat, formațiunea continuă să păstreze „așa-zisa presă BEM” – posturile TV8 și Jurnal TV. Dezvăluirile au fost făcute de bloggerul Eugen Luchianiuc. Într-o postare pe blogul său acesta relatează că Ion Terguță, unul dintre fondatorii postului TV8, este în prezent purtător de cuvânt al Partidului Liberal-Democrat, dar și membru al consiliului politic al PLDM. În pofida funcție sale, acesta continuă activ să facă declarații în presă, cele mai recente fiind în cadrul unei emisiuni la postul Jurnal TV, unde acesta era prezentat ca „jurnalist”.

„Să nu credeți că Partidul Liberal din Moldova, rămas fără Filat, nu are bani. Chiar dacă banii BEM s-au cam terminat, ei primesc din bugetul de stat, anual, până la alegerile din 2018, 4 milioane 292 de mii 719 de lei și 39 de bani.

De asta își pot permite să angajeze specialiști în PR. De exemplu, ieri am aflat cu toții că Ion Terguță, cel care a stat la bazele TV8, de două săptămâni este purtătorul de slovă al stejarilor și totodată membru prin consiliile lor.

(…) Tot ieri, pe înserate, la o clacă de la jurnaltv, în ”Cabinetul lui val” brusc, Ion Terguță a fost prezentat ca ”ziarist”.

Tot acolo a fost Andrei Năstase de la neDA și Ștefan Gligor, chipurile de la un ong de tocat bani, dar de fapt din partea #pas. Un fel de ipocrizie a mass-media din Moldova”, a scris Luchianiuc pe blogul său.

You may also like

Comments are closed.

By