Falsul Jurnal TV, demascat! Au trucat declarațiile lui Gorbunțov ca să-l scoată curat pe Usatîi

Screenshot_5

Postul JurnalTV, deținut de oligarhul fugar Victor Țopa, a difuzat în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” secvențe dintr-un interviu cu omul de afaceri Gherman Gorbunțov, pe care le-a trucat ca să obțină mesajul dorit. Și anume că nu Renato Usatîi este comanditarul atacului asupra lui Gorbunțov.

Falsul a fost demascat de bloggerul Veaceslav Balacci, care a publicat pe bloggul său varianta trucată de Jurnal TV a declarației lui Gorbunțov, dar și originalul.

Astfel, în secvențele falsificate de postul TV controlat de Țopa rezultă că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, ar sta în spatele tentativei de asasinat. În realitate, în interviul original, Gorbunțov vorbește clar că îl are în vedere pe Usatîi.

Bloggerul consideră că, astfel, Jurnal TV execută comanda lui Renato Usatîi, care vrea să scape de acuzația că l-a tocmit pe killerul Vitalie Proca să-l execute pe Gorbunțov, pentru care este căutat prin Interpol.

„Vezi trucul de montaj prin care Jurnal TV încearcă să-l spele pe Renato Usatîi și să arunce vina pentru comandarea tentativei de omor asupra lui Gherman Gorbunțov pe altcineva! Tare disperați băieții… Vizionare plăcută!”, a scris pe blogul său Veaceslav Balacci.

Reamintim că mai multe jurnaliști și analiști politici și-au expus dubiile privind autenticitatea istoriei povestite de killerul Proca în interviul pentru Jurnal TV, care l-a numit pe Vlad Plahotniuc comanditar al crimei.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By