După ce Jurnal TV s-a apucat să-i spele imaginea lui Usatîi, Năstase a ajuns oaspete de vază la BTV

45082-15108-36247-91

Coaliția dintre două formațiuni de opoziție, Platforma DA și „Partidul Nostru”, devine tot mai evidentă. După ce liderul PN, Renato Usatîi, și-a asigurat o promovare intensă la Jurnal TV, Andrei Năstase a ajuns oaspete dorit la televiziunea lui Usatîi din Bălți.

Andrei Năstase și adjunctul său Alexandru Slusari au fost recent invitații emisiunii „Лицом к лицу” (Față în față) de la BTV, unde au discutat despre politică.

Astfel, se pare că Renato Usatîi întoarce favoarea partenerilor săi de coaliție pentru promovarea activă de care beneficiază la Jurnal TV, controlat și finanțat de oligarhul fugar Victor Țopa, care este și nașul liderul PPDA, Andrei Năstase.

Presa a scris în ultimul timp despre o coalizare a celor două partide conduse de Năstase și Usatîi, dar și despre faptul că postul TV al penalului Victor Țopa este acum finanțat de Usatîi. Această cooperare a ieșit la iveală încă în vară, când Jurnal TV a dat în direct concertul de la Bălți, de Ziua Independenței și a ignorat evenimentul similar de la Chișinău, la care au venit peste 100 de mii de oameni.

Recent, Jurnal TV a lansat o campanie de lustruire a imaginii lui Usatîi, căutat prin Interpol pentru comandarea asasinării bancherului Gherman Gorbunțov.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By