Doi angajați de la Direcția Educație, SANCȚIONAȚI, după ce copiii de la Grădinița 157 au mâncat hrișcă cu gâze și viermi (FOTO)

img

Veronica Solomițchi, șefa Direcției Educație, Tineret și Sport a sectorului Buiucani, precum și Alexandru Fleaș, director al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a municipiului Chișinău au fost sancționați după ce un grup de părinți s-a plâns pe calitatea produselor alimentare din grădinița 157 din Capitală. Potrivit lor, micuții au fost hrăniți cu lapte acrit și hrișcă cu gâze și viermi.

collage1-1024x737

viermi

Instituția preșcolară a fost inspectată zilele trecute de către primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu.

În urma controlului efectuat, Silvia Radu a constatat nereguli grave în procesul de alimentație și că produsele nu erau conforme cu normele sanitare. Urmare a faptelor constatate, edilul-șef a dispus convocarea Comisiei de Disciplină a Municipiului Chișinău și a propus sancționarea celor doi angajați. Astăzi, Comisia le-a acordat sancțiunea MUSTRARE, potrivit unui comunicat emis de Primăria Chișinău.

img (2)

img (3)

img (1)

foto: chisinau.md / suntparinte.md

You may also like

Comments are closed.

By