Dodon a promulgat rectificarea la Legea bugetului pentru 2017

dodon

Președintele Igor Dodon a promulgat rectificarea la Legea bugetului pentru anul curent astfel ca referendumul din municipiul Chișinău să se desfășoare în conformitate cu legislația și fără impedimente.

Igor Dodon a solicitat tuturor instituțiilor abilitate, în special Comisiei Electorale Centrale, Consiliilor electorale de circumscripție, birourilor electorale ale secțiilor de votare și altor instituții, să asigure buna desfășurare a acestui procedeu democratic, se menționează într-un comunicat al Președinției.

”Referendumul este cea mai directă și bună formă de participare, și probabil, la momentul de față, una dintre puținele modalități reale de a da aprecieri activității unui funcționar. Pentru prima dată în istoria Republicii Moldova această procedură va fi desfășurată la nivel de capitală, ceea ce are și o importanță națională”, a menționat șeful statului.

Menționăm că PSRM a inițiat un referendum pentru demisia primarului general al mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă, aflat în arest în dosarul parcărilor cu plată. Plebescitul va avea loc în data de 19 noiembrie.

You may also like

Comments are closed.

By