DESCINDERI în Ceadâr-Lunga și satul Holuboe // Patru persoane, reținute pentru comercializarea drogurilor în proporții deosebit de mari (FOTO)

Screenshot_14

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, oficiul Sud, în comun cu ofițerii Direcției Combaterea Crimelor Grave al INI al IGP al MAI, au deconspirat activitatea unui grup criminal organizat specializat în punerea în circulație a drogurilor în proporții deosebit de mari, în scop de înstrăinare, pe teritoriul raionului Ceadâr-Lunga și Cahul.

Investigațiile au durat mai mult de 5 luni, fiind documentat un grup de persoane implicate în comercializarea drogurilor în proporții deosebit de mari.

La 1 noiembrie, procurorii PCCOCS în comun cu ofițerii INI, au efectuat 5 percheziții în or. Ceadâr-Lunga și în satul Holuboe, raionul Cahul, fiind reținute totodată și 4 persoane implicate în activitatea infracțională.

Drept urmare, în rezultatul perchezițiilor au fost depistate și ridicate droguri în proporții deosebit de mari, pregătite pentru comercializare, și anume, aproximativ 10 kg de marihuana, amfetamin, capsule cu substanțe narcotice, 790 de seringi, semințe pentu cultivarea cânepei și mijloace bănești în mărime de 21.000 de lei, obținuti din activitatea ilicită de comercializarea substațelor narcotice.

În prezent, față de persoanele reținute au fost înaintate demersuri în instanța de judecată, privind aplicarea măsurii preventive arestul preventiv pe un termen de 30 de zile, iar investigaţiile pe caz continuă, în scopul tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în schema infracţională deconspirată.

În cazul în care li se va dovedi vinovăția, persoanele reținute riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de pînă la 15 ani.

Screenshot_7

Screenshot_8

Screenshot_9

Screenshot_10

Screenshot_11

Screenshot_12

Screenshot_13

Screenshot_14

Screenshot_15

Screenshot_16

Screenshot_17

Screenshot_18

Screenshot_19

Screenshot_20

Screenshot_21

You may also like

Comments are closed.

By