Demonstrație live la Publika pentru Natalia Morari. Canalul și-a bruiat semnalul în timpul unei emisiuni (VIDEO)

Screenshot_2

Mai mulţi telespectatori nu au putut viziona emisiunea Fabrika difuzată aseară la Publika TV pentru că emisia a fost bruiată în mai multe localități din țară.

„Trebuie să cerem sprijin, eu mă gândesc să îl cer de la NATO sau Federaţia Rusă, pentru că există un fel de colaborare dintre cele două, Mi-aş dori să implicăm KEYFOR şi ONU pentru că ceea ce aţi văzut este o demonstraţie simplă şi clară a felului în care un bruiaj poate fi simulat dacă cineva doreşte cu adevărat. Am dorit să facem asta pentru că, dacă tot este să vorbim despre desconspiraţii, adevarata conspiraţie constă în suprapuneri de evenimente fără logică, iar un alt post de televiziune, nu la cel care Vitalie Proca a făcut dezvăluiri, pretindea că este bruiat, pentru că dorea să discute aceste dezvăluiri”, a declarat prezentatorul emisiunii Fabrika, Cristian Tabără.

Amintim că jurnalista Natalia Morari a făcut mare tam-tam după emisiunea de joi seara, spunând că emisiunea a fost bruiată intenționat exact în momentul când se discuta despre declarațiile făcute de killerul Proca la Jurnal TV. Ulterior, Moldtelecom a venit cu o explicație a celor întâmplate. Potrivit operatorului, distorsiunile de imagine au fost declanșate de echipamentele tehnice aflate în sediul televiziunii TV8.

You may also like

Comments are closed.

By