CRIMĂ pe strada Dumbravei din Capitală // Un bărbat a fost stropit cu inflamabil și incendiat

Screenshot_1

Un bărbat a murit după ce a fost incendiat. Tragedia a avut loc în ziua de 13 noiembrie, pe strada Dumbravei, din Capitală.

Potrivit poliției, bărbatul ar fi intrat în conflict cu un individ, care l-ar fi stropit cu un lichid inflamabil şi i-a dat foc. După ce l-a incendiat, acesta a fugit într-o direcţie necunoscută.

Victima, în vârstă de 49 ani, a decedat în Secţia traume termice a Spitalului de urgenţă.

În urma acţiunilor speciale de investigaţii desfăşurate, poliţiştii au reuşit identificarea şi reţinerea făptașului, care s-a dovedit a fi în vârstă de 37 ani. Acesta a fost escortat la Inspectorat, unde şi-a recunoscut vinovăţia. Potrivit lui, conflictul s-ar fi iscat în urma consumului de alcool. Prin urmare, poliţiştii şi procurorii urmează să stabilească şi alte circumstanţe ale cazului, întrucât se mai aflau câteva persoane la faţa locului, care ar fi participat la conflict.

Conform probelor acumulate de către poliţişti, individul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii. El riscă o pedeapsă cu privare de libertate pe un termen de la 12 ani până la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By