7 C
Chișinău
Thursday, April 15, 2021

CADAVRUL descoperit într-un parc din sectorul Râșcani // O minoră din Strășeni, implicată în omor (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Poliţia Capitalei a fost alertată, în seara zilei de 14 septembrie curent, despre faptul depistării unui cadavru într-un parc din sectorul Râşcani. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de sector, medicul legist şi un reprezentant al Oficiului Procuraturii din sectorul Râşcani.

Potrivit poliției, cadavrul era de genul feminin şi se afla în stare de putrefacţie, fiind transportat la Centrul de Medicină Legală pentru fi supus expertizei. Preliminar, medicul legist a stabilit că persoana ar fi decedat din cauza unor lovituri puternice şi asfixieri în zona gâtului.

Ulterior, grupul de lucru, format din procurori, ofiţeri de investigaţii şi de urmărire penală din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi IP Râşcani, au stabilit că o minoră în vârstă de 14 ani, originară din raionul Străşeni, ar fi fost implicată în acest caz. Sub conducerea procurorilor au fost efectuate acţiuni procesual-penale, care au stabilit că anume ea ar fi maltratat fizic victima şi ar fi asfixiat-o, din cauza unor datorii de bani existente. Victima s-a dovedit a fi locuitoare a Capitalei, în vârstă de 14 ani.

În acest context învinuita a fost arestată pe un termen de 30 de zile la solicitarea procurorilor şi este cercetată penal pentru omor intenţionat. Conform legislţaiei în vigoare ea riscă o pedeapsă cu închisoare de la 10 ani până la 15 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img