Blogger: Maia Sandu, marginalizată de presa ”partenerului său” Andrei Năstase

maia sandu nastase.jpg5.jpg

Televiziunea la care politica editorială este dictată de liderul PPDA, Andrei Năstase, în interesul nașului său de cununie, Victor Țopa, continuă să o marginalizeze pe Maia Sandu. Constatarea a fost făcută de către bloggerul Corneliu Gandrabur care a analizat modul în care Jurnal TV, dar și site-urile din grupul de presă al Țopilor, au reflectat conferința comuna a Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase.

Astfel, Gandrabur menționează că Maia Sandu a vorbit cea mai mare parte a conferinței, pe când Năstase a venit doar cu niște completări. În știrile publicate de sursele care aparțin lui Victor Țopa, sunt redate doar câte un citat scurt de-al Maiei Sandu și aliniate întregi din declarațiile lui Andrei Năstase.

„Măsurați și voi citatele. Cineva a vorbit vreo 8 minute, și i-au revenit numai 5 rânduri de text, iar altcineva a vorbit trei minute, dar în știre a ocupat 10 rânduri. Egalitate în stilul jurnal.md, nu?

Probabil e de prisos să mai reamintesc despre a câta oară Maia Sandu este călcată în picioare de Jurnal Trust Media. Dacă PAS crede că o să poată coabita în alianță cu Andrei și cu grupul Jurnal… atunci Maia e limitată de tot în logică, ori ea chiar nu se gândește la pașii pe care-i face în direcția afilierii cu PPDA”, a scris Corneliu Gandrabur pe blogul său.

Anterior, internauții au mai atras atenția asupra faptului că sursele media controlate de nașul lui Năstase promovează materiale cu tentă critică în adresa Maiei Sandu.

You may also like

Comments are closed.

By