Bărbatul care i-a furat portmoneul unei femei la Ciocana a fost reținut (VIDEO)

Рисунок1-51

Poliţia Capitalei a identificat şi reţinut individul bănuit de furtul unui portmoneu din geanta unei doamne, în timp ce aceasta intra într-un magazin din sectorul Ciocana. Incidentul a avut loc acum o săptămână, când o femeie de 44 ani a alertat poliţiştii, comunicând că i-a fost furat portmoneul cu bani în sumă de 2 240 lei. Momentul furtului a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în magazin.

Bănuitul s-a dovedit a fi locuitor al Capitalei, în vârstă de 36 ani, anterior cercetat pentru infacţiuni similare. În cadrul audierilor el şi-a recunoscut vinovăţia, iar banii sustraşi i-ar fi cheltuit în scopuri personale. Conform informaţiilor preliminare individul este suspectat în cel puţin trei cazuri de acest gen, iar poliţiştii acumulează probele necesare şi stabilesc toate circumstanţele.

În prezent el este cercetat penal pentru pungăşie şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By