Autoritățile reacționează la cererile cetățenilor! Complexul locativ din Valea Trandafirilor a fost conectat de urgență la agentul termic

termoelectrica

În urma mai multor cereri parvenite din partea locatarilor unui complex locativ din strada Valea Trandafirilor, SA „Termoelectrica” a dispus, de urgență, inițierea lucrărilor pentru conectarea complexului la agentul termic. În acest sens a fost deja montată conducta provizorie pentru alimentarea cu apă caldă menajeră a 15 blocuri, parte a acestui complex.

„De asemenea, în regim de urgență au fost inițiate toate procedurile legale de achiziționare a conductelor termice preizolate și a accesoriilor preizolate necesare pentru conectarea imobilelor sus nominalizate la sistemul centralizat de alimentare cu agent termic și să fie conectat complexul locativ „Valea Trandafirilor”, constituit din 1190 apartamente”, se spune în nota informativă a SA „Termoelectrica”.

Astfel, după conectarea la agentul termic, locatarii complexului vor putea beneficia de căldură și apă menajeră caldă. Fiecare apartament va fi dotat cu contor, iar locatarii vor putea să regleze temperatura necesară și vor avea posibilitatea de a utiliza serviciile agentului termic pe parcursul întregului an.

You may also like

Comments are closed.

By