Atenționare de călătorie în Grecia, din cauza inundațiilor

greece-floods

Pe insula Symi a fost declarată stare de urgenţă, ca urmare a inundaţiilor. Infrastuctura insulei a fost grav afectată, imobilele au fost inundate, iar zona a rămas fără electricitate.

De asemenea, starea de urgență a fost declarată în data de 15 noiembrie 2017 și în localitățile Mandra, Magoula și Nea Peramos din regiunea Attica, din cauza ploilor torențiale care au provocat inundații.

f0263eda40dda6469a7a3248cd65446ae4ac8c96

„Infrastuctura insulei a fost grav afectată, imobilele au fost inundate, iar insula a rămas fără electricitate. De asemenea, starea de urgenţă a fost declarată în data de 15 noiembeie 2017 şi în localităţile Mandra, Magoula şi Nea Peramos din regiunea Attica, din cauza ploilor torenţiale care au provocat inundaţii. Prognozele meteo indică, până la sfârşitul săptămânii, risc de averse, furtuni şi, pe alocuri, grindină, ca urmare a fenomenului meteo “Euridice” care afectează zona”, transmite Ministerul de Externe al României.

Prognozele meteo indică, până la sfârșitul săptămânii, risc de averse, furtuni și, pe alocuri, grindină, ca urmare a fenomenului meteo „Euridice” care afectează zona, informează Agerpres.

Screenshot_2

Ploile torențiale afectează mai multe zone ale Greciei de aproximativ o săptămână. Cel puţin 15 persoane au murit, alte circa 37 de persoane au fost transportate la spital, iar cateva sunt date disparute.

You may also like

Comments are closed.

By