Andrian Candu: În nici o primărie dintre cele 10 care au fost disputate, n-a fost nici un candidat de la PAS sau de la Platforma DA. E mai ușor să speculezi prin studiourile TV în loc să mergi în alegeri

candu

Partidul Democrat din Moldova (PDM) se bucură de popularitate în teritoriu, iar oamenii apreciază faptele reprezentanților guvernării, nu vorbele din studiouri ale opoziției de dreapta. Declarația a fost făcută de către vicepreședintele PDM, președintele Parlamentului, Andrian Candu, la o emisiune de la RTR Moldova. Astfel a comentat Andrian Candu rezultatul alegerilor din 10 localități, unde în 8 sate au învins din prima candidații PDM, iar în două localități, ei vor concura duminica viitoare cu socialiștii.

”Ar fi bine să-i întrebați, de exemplu, de ce astăzi, actualele partide, așa numitele partide de opoziție europeană, nu au participat la aceste alegeri? Este foarte ușor să speculezi și să acuzi în toate și să nu faci altceva decât să stai prin studiourile de televiziune și să critici și să nu ai curajul să mergi în alegeri și să te lupți acolo, în teritoriu. În nici o primărie dintre cele 10 care au fost disputate, n-a fost nici un candidat de la PAS sau de Platforma DA sau altele. Este bine merci, cum am mai văzut și zilele acestea, să stai prin studiouri, frumos, în călduț cu foarte multe comentarii politice, în loc să mergi să vorbești cu oamenii”, a mai spus Andrian Candu.

Vicepreședintele PDM a expliat succesul formațiunii din care face parte prin faptul că Partidul Democrat din Moldova întotdeauna a reușit să se mobilizeze și să demonstreze performanțe foarte bune anume în alegeri. În acest context, el a venit și cu un mesaj pentru partidele de dreapta:

”Să nu se mire și alții când vom avea succes și la următoarele două primării sau la următoarele alegeri parlamentare și apoi la alegerile locale”.

You may also like

Comments are closed.

By