Andrian Candu, despre acuzațiile Maiei Sandu la adresa PDM: E chinuită și se preface că e sfântă. Uită că s-a complăcut în corupția din PLDM și a tăcut

candu

Președintele Parlamentului, Andrian Candu a venit astăzi cu o replică pentru Maia Sandu, care a acuzat Partidul Democrat din Moldova de uzurparea puterii. Acesta o acuză de ipocrizie, pentru că a tolerat cazurile de corupție și uzurpare a puterii din partea colegilor ei din Partidul Liberal Democrat din Moldova, semnalate de opinia publică. 

„Maia Sandu nu este o sfântă. Ea doar joacă rolul unei sfinte în politica moldovenească. Să nu uite că vine dintr-un partid, PLDM‚ cel mai corupt și care a adus dezastru în Moldova. Până la urmă, ea este un om chinuit, deoarece provine din acest partid și, făcând parte din acest dezastru, provocat de PLDM, ea a tăcut și a susținut acele fraude. Ea este nevoită să se prefacă zi de zi. Dacă ar fi cinstită, ar trebui să plece din politică. Ea nu poate să poarte tricoul PLDM, pe care l-a purtat în campanie, pentru că acele tricouri au fost cumpărate din banii furați de PLDM. Regret că ea doar face spectacol și vrea să pară a fi o sfântă, pe când joacă doar un rol de prost gust”, a spus Andrian Candu.

Președintele Parlamentului, i-a adus aminte liderului PAS despre cum fostul ei șef de partid, dar și unii colegi, dădeau indicații șefului de la fisc să exercite presiuni asupra agenților economici.

”Dacă face trimitere la discuții telefonice, să își aducă aminte ce discuții purtau colegii ei de partid. Ar trebui să încetăm să jucăm roluri și să ne comportăm cu sinceritate. De ce nu era atunci atât de vocală și tolera scheme de corupție prin acțiunile PLDM-ului. Aș fi interesat de răspunsurile ei mai exacte, de ce tolera atunci corupția și uzurparea din partea colegilor ei de partid”.

Andrian Candu a reiterat că Partidul Democrat din Moldova nu intenționează să atace formațiunile pro-europene. Dar dacă va fi atacat din partea acestora – va riposta de fiecare dată.

Sursa: timpul.md

You may also like

Comments are closed.

By