Alți taximetriști DROGAȚI, prinși în flagrant în Capitală

Рисунок1-28

Câţiva indivizi au fost prinși de poliție în timp ce consumau stupefiante pe străzile Capitalei, printre aceștia se numără și taximetriști.

Potrivit Poliției Capitalei, doi necunoscuţi dubioşi au fost observați la Botanica. Aceștia au încercat să se ascundă în curtea unei case de locuit, însă au fost localizaţi. Ei s-au dovedit a fi cu vârstele de 21 ani şi respectiv 22 ani, asupra lor fiind depistate câteva pacheţele cu o masă vegetală asemănătoare cânepei.

Alţi doi au fost depistaţi într-un automobil parcat pe marginea carosabilului pe o stradă din sectorul Râşcani, ce aparţine unei companii de taxi, unde consumau substanţe narcotice. Ei s-au dovedit a fi cu vârstele de 21 ani şi respectiv 25 ani. În automobil poliţiştii au depistat o sacoşă cu o masă vegetală uscată şi fărămiţată. Un alt taximetrist a fost surprins şi reţinut în sectorul Botanica, asupra căruia s-a depistat, de asemenea, un pacheţel cu stupefiante. El s-a dovedit a fi în vârstă de 30 ani.

Amintim că anterior poliția a surprins alți șoferi de taxi care consumau stupefiante.

În toate cazurile au fost solicitate grupele operative la faţa locului pentru documentarea suspecţilor şi ridicarea probelor delicte, fiind încătuşaţi şi escortaţi la Inspectorate pentru audieri. De asemenea au fost numite un şir de expertize chimice, care vor fi efectuate de către angajaţii Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Conform legislaţiei în vigoare suspecţii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 15 000 lei la 21 000 lei sau închisoare pe un termen de la 2 la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By