Accident la Pelivan // Un automobil Toyota s-a tamponat cu un microbuz plin cu lemne. Șase răniți, printre care un copil

images_cms-image-000016742

Șase persoane au ajuns la spital, după ce automobilul cu care se deplasau s-a izbit violent într-un microbuz încărcat cu lemne. Printre victime se află și un copil de șase ani. Accidentul a avut loc marți, 28 noiembrie, în jurul orei 17:05, în apropiere de localitatea Pelivan, din raionul Orhei.

Potrivit poliției, citată de Today.md, microbuzul de model Mercedes Sprinter se deplasa spre municipiul Bălți. Când șoferul a făcut o manevră și a virat la stânga, microbuzul a fost lovit din spate de un automobil de model Toyota Picnic, în care se aflau șase persoane, printre care și un copil de șase ani.
În urma impactului violent, automobilul de model Toyota a fost grav avariat, iar șoferul, inclusiv și cei cinci pasageri, au fost transportați cu mai multe traumatisme la Spitalul Raional Orhei.
La fața locului au intervenit un echipaj de poliție, ambulanțe, dar și un echipaj de descarcerare. Oamenii legii urmează să cerceteze toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar pe acest caz a fost pornită o procedură penală.

 

You may also like

Comments are closed.

By