A furat o motocicletă de la Colonița să se plimbe, acum este cercetat penal (VIDEO)

Рисунок1-31

Un locuitor al comunei Coloniţa în vârstă de 21 ani este cercetat penal pentru furt de motocicletă pe care ar fi sustras-o din ograda unui bărbat de 36 ani, din aceeaşi localitate.

Poliţiştii au fost alertaţi de către proprietar în dimineaţa zilei de 13 noiembrie curent, depistând lipsa unităţii de transport din faţa casei. Prejudiciul estimat de către acesta ar fi de apoximativ 16 000 lei.

În urma investigaţiilor întreprinse s-a stabilit că, bănuitul ar fi pătruns în curtea casei şi a sustras motocicleta, după care s-ar fi deplasat la domiciliu. Potrivit lui, scopul ar fi fost doar să se plimbe. Motocicleta a fost depistată şi ridicată de către poliţişti, ulterior returnată proprietarului.

Bănuitul şi-ar fi recunoscut vinovăţia cu lux de amănunte în cadrul audierilor şi este cercetat penal în stare de libertate.El riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani. Este de menţionat că individul anterior a fost judecat pentru infracţiuni patrimoniale.

You may also like

Comments are closed.

By