VIDEO // Momentul când pietonii din Harkov sunt spulberați de o șoferiță, fiica unui oligarh ucrainean

Screenshot_7

Pe internet au apărut imagini care surprind momentul accidentului din seara zilei de ieri din orașul ucrainean Harkov.

Camerele de supraveghere au filmat cum un grup de pietoni, care așteptau să traverseze strada, este spulberat de pe trotuar de un automobil. Nenorocirea a avut loc la o intersecție din Harkov, la ora 20.38.

Amintim că automobilul de model Lexus era condus de o tânără de 20 de ani, fiica adoptivă a omului de afaceri Vasile Zaițev, președinte al companiei „Gruppa-Taifun”, președintele Consiliului de administraţie și director general al „Ukrenergocermet”. Unele surse din presa locală spun că Olena Zaițev se afla în mașină cu prietenele sale, toate fiind în stare de ebrietate.

1508395328-3660

Screenshot_6

Accidentul a avut loc după ce șoferița a ignorat semnalul roșu al semaforului, a lovit la intersecție un Volkswagen Touareg care circula regulamentar. După impact, automobilul Lexus a fost proiectat într-un pilon, iar apoi a ajuns pe trotuar cu o viteză năucitoare, spulberând 11 pietoni.

În urma impactului puternic, cinci persoane au murit pe loc, iar celelalte șase au fost rănite, printre acestea se numără și o femeie însărcinată.

You may also like

Comments are closed.

By