Un șofer din Medveja, tras pe dreapta. Transporta salam și încălțăminte fără acte (FOTO)

Screenshot_2

Peste 200 kg de salam și 7 saci cu încălțăminte, bunuri transportate fără acte de proveniență, au fost reținute de către polițiștii de frontieră ai Direcției regionale NORD. Reținerea a fost înregistrată ieri, 18 octombrie 2017, pe direcția localităților Cotiujeni-Briceni.

Angajații Poliției de Frontieră au oprit în trafic un Audi 100, la volanul căruia se afla un cetățean moldovean de 24 de ani, domiciliat în satul Medveja, r-nul Briceni. După legitimarea conducătorului auto, polițiștii de frontieră au supus verificărilor mijlocul de transport. Urmare, în salon și portbagaj au fost depistate 20 de cutii, pline cu salam în asortiment, și șapte saci cu încălțăminte. Pentru bunurile transportate, tânărul nu a putut prezenta acte de însoțire sau de proveniență.

Întreaga cantitate de parizer ucrainesc și încălțăminte, din cercetările primare valorificată la 30 mii de lei, a fost reținută, iar persoana va fi cercetată contravențional. Conform art.265 CC al RM, șoferul riscă o amendă de la 60 la 90 de unităţi convenţionale.

Screenshot_3

Screenshot_4

Screenshot_5

You may also like

Comments are closed.

By