7 C
Chișinău
Thursday, April 15, 2021

Un microbuz de pe cursa București-Chișinău, implicat într-un accident: Cinci răniți, printre care un copil

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Un microbuz în care se aflau 13 pasageri şi care făcea o cursă de la Bucureşti la Chişinău a fost implicat, duminică după-amiază, într-un accident rutier pe şoseaua de centură a municipiului Buzău. În urma accidentului, au fost rănite cinci persoane, între care un copil.

Potrivit comisarului Robert Stanciu de la Biroul Rutier Buzău, citat de news.ro, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum ud. Şoferul unui autoturism, în vârstă de 28 de ani, din Bucureşti, în timp ce se deplasa pe sensul de mers spre București, a pierdut controlul într-o curbă, moment în care a derapat, a intrat apoi pe contrasens unde a fost lovit în spate de microbuz, scrie adevarul.ro.

646x404

În urma impactului, două persoane din microbuz au fost rănite şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. De asemenea, şoferul vinovat de producerea accidentului, soția şi copilul acestuia, aflați pe bancheta din spate a autoturismului, au suferit răni şi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img