Trei indivizi, surprinși într-o mașină fumând „iarbă”

Screenshot_3

Oamenii legii au reținut mai mulţi indivizi suspectaţi de păstrare şi consum de substanţe narcotice.

Trei dintre aceștia, de 31, 34 şi respectiv 52 de ani, au fost surprinși într-un automobil. Potrivit poliției, indivizii se aflau pe bancheta din spate a mașinii unde consumau droguri. La faţa locului a fost solicitată grupa operativă, pentru a documenta circumstanţele şi a acumula probele corespunzător. Astfel, expertul criminalist a depistat asupra acestora trei pacheţele cu o masă vegetală uscată şi fărămiţată, asemănătoare cânepei şi un dispozitiv artizanal folosit pentru consumul de droguri.

Un alt bărbat a fost observat pe o stradă din sectorul Botanica. Acesta ar fi aruncat o seringă şi o folie de aluminiu în care se afla un praf alb. El s-a dovedit a fi locuitor al Capitalei, în vârstă de 31 ani. Acesta a fost escortat la Inspectorat pentru audieri, iar pacheţelul şi seringa au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Conform legislaţiei penale în vigoare, toţi suspecţii reţinuţi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 13 000 lei sau închisoare de până la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By