Riscă până la 4 ani de închisoare pentru furt din locuinţă

foto-1

La sfîrşitul lunii august, o femeie în vârstă de 57 ani, s-a adresat după ajutorul poliţiştilor sectorului Râşcani, din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, comunicând că i-au fost furaţi din locuinţă banii şi mai multe lucruri personale în valoare de aproximativ 8000 lei. În cadrul cercetărilor la faţa locului ofiţerii de investigaţii au stabilit că, pătrunderea în locuinţă a avut loc prin acces liber, în perioada de timp când proprietara era plecată de la domiciliu.

Prin urmare, a fost identificat şi reţinut un bănuit, în vârstă de 22 ani, originar din raionul Străşeni, care şi-ar fi recunoscut complicitatea la comiterea furtului. Ofiţerii de investigaţii stabilesc toate circumstanţele şi bunurile sustrase urmează să fie ridicate şi returnate victimei.

Actualmente, suspectul este reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind cercetaţi penal pentru furt care se pedepseşte cu amendă în mărime de la 15 000 la 50 000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By