Reținut pe Aeroport pentru un jaf comis acum doi ani (VIDEO)

Рисунок1-6

Un individ în vârstă de 31 ani a fost reținut pe Aeroportul Internaţional Chişinău, după ce a revenit din Federaţia Rusă. Acesta era anunţat în urmărire penală de către Poliţia Capitalei, pentru faptul comiterii unui caz de jaf în anul 2015. El s-a dovedit a fi de origine din Federaţia Rusă şi deţine cetăţenia Republicii Moldova.

Potrivit datelor acumulate de către ofiţerii de investigaţii şi de urmărire penală, în noaptea de 10 octombrie 2015, aproximativ în jurul orei 01.30, individul ar fi atacat un bărbat de 29 ani în timp ce se afla la o staţie de troleibuz din strada Voluntarilor a sectorului Ciocana. Acesta l-ar fi deposedat forţat de telefonul mobil în valoare de circa 2 000 lei, după care ar fi fugit într-o direcţie necunoscută. Conform informaţiilor preliminare individul ar fi fost anterior judecat şi ar mai fi fost implicat în alte cazuri analogice, care în prezent se verifică complicitatea lui în cel puţin cinci infracţiuni de acest gen.

Astfel, în temeiul mandatului de arest emis de către judecătorul de intrucţie, bănuitul a fost arestat pe un termen de 30 de zile, fiind cercetat penal pentru jaf. El riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By