Restricții de circulație de Hramul orașului Chișinău

hramul-Chisinaului-14-octombrie1

La data de 14 octombrie curent, în Piața Marii Adunări Naționale din Capitală vor fi organizate şi desfăşurate manifestări cultural-artistice dedicate sărbătorii „Hramul Orașului”.

Astfel, în perioada 13 octotombrie, ora 23:00 pînă la data de 15.10.2017, ora 06:00 va fi sistată circulația rutieră în PMAN, în perimetrul străzilor Ismail – M. Viteazul.

Pe toată durata desfășurării evenimentului, ofițerii de patrulare vor asigura securitatea publică şi personală a cetăţenilor și oaspeților prezenți la sărbătoare, și siguranţa traficului rutier. De asemenea, aceștia vor dirija fluxul participanţilor la trafic şi vor redirecţiona deplasarea transportului pe parcursul desfăşurării manifestaţiilor pentru a nu admite crearea ambuteiajelor şi periclitarea circulaţiei rutiere.

INP solicită cetățenilor să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice, să se conformeze indicațiilor polițiștii de patrulare care vor dirija circulația rutieră, să păstreze ordinea și curățenia în locurile publice și să traverseze strada doar în locurile permise.

You may also like

Comments are closed.

By