Premierul Ucrainei, Volodimir Groisman, întreprinde o vizită oficială la Chișinău

foto-_j0a9839_3

Prim-ministrul Ucrainei, Volodimir Groisman, întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova. Șeful Executivului de la Kiev va avea întrevederi cu Premierul Pavel Filip și Speakerul Andrian Candu. De asemenea, Pavel Filip și Volodimir Groisman vor discuta cu oamenii de afaceri în cadrul evenimentului de închidere a Forumului „Moldova Business Week 2017”.

Programul vizitei oficiale a Premierului ucrainean în Republica Moldova include:

ora 12:45 – Ceremonia oficială de întâmpinare a Premierului Ucrainei, Volodimir Groisman, de către Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip

ora 13:25 – Participarea comună a Prim-miniștrilor Pavel Filip și Volodimir Groisman la închiderea Forumului „Moldova Business Week 2017”

ora 14.30 – Premierii celor două state vor avea o întrevedere tete-a-tete.

ora 15.00 – Fotografie de protocol comună a celor doi Prim-miniştri, urmată de ședința în format extins a delegațiilor Republicii Moldova și Ucrainei.

ora 16.05 – Ceremonia de semnare a două acorduri bilaterale. Ulterior, Prim-ministrul Pavel Filip și Premierul ucrainean, Volodimir Groisman, vor susține o conferință de presă.

ora 16.50 – Șeful Cabinetului de miniștri din Ucraina va depune flori la Monumentul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt.

ora 17.10 – Prim-ministrul Ucrainei va avea o întrevedere cu Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu.

You may also like

Comments are closed.

By