Peste 170 de sticle cu alcool, fără acte de proveniență, reținute la frontieră

Screenshot_5

Peste 170 de sticle de divin, de producție autohtonă, au fost descoperite de către polițiștii de frontieră din regiunea de nord a țării. Marfa era transportată fără acte de proveniență.

Reținerea a avut loc lLa sfârșitul săptămânii trecute. Conform unei informații operative, polițiștii de frontieră au efectuat razii în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră ”Soroca”. Astfel, între localitățile Zăluceni-Nimereuca, a fost oprit în trafic un autoturism de model Dacia Logan, la volan se afla un locuitor al orașul Florești, de 36 de ani, iar pasager un consătean de 44 de ani. După verificarea documentelor de identitate, mijlocul de transport a fost supus unui control amănunțit.

În salon și în portbagaj, polițiștii de frontieră au depistat șase cutii, în care erau aranjate 179 de sticle de divin, fără timbru de acciz. Pasagerul, care a declarat că-i aparține băutura, nu a putut prezenta documente de proveniență și însoțire. Din primele cercetări, s-a constatat că divinul ar fi contrafăcut, pentru confirmarea bănuielilor băutura urmează să fie supusă expertizei.

Angajații Poliției de Frontieră cercetează cazul sub toate aspectele legale, în vederea stabilirii circumstanțelor și sancționării persoanelor pentru fapta comisă.

Screenshot_6

You may also like

Comments are closed.

By