Olarul Vasile Goncear cere ajutor! Fiul său este țintuit la pat // Familia are nevoie de 100 de mii de euro pentru a-l salva

Screenshot_1

Renumitul olar moldovean, Vasile Goncear, împreună cu familia acestuia, trece prin clipe dificile. Fiul său, Vasilică, de 13 ani, este țintuit la pat, fiind diagnosticat cu o tumoare care s-a exins tot corpul.

Plin de viață, Vasilică a căzut brusc la pat acum o lună. A făcut o intoxicație, după care, la Odesa, a fost diagnosticat cu o tumoare pe un glob ocular. Ulterior, în urma unei intervenții chirurgicale, medicii i-au înlăturat un ochi.

Într-o lună, Vasilică, un copil care nu a fost bolnav niciodată, se mai ține cu câteva fire subțiri de viață, dar cu el și sensul vieții mele. Vasilică avea intoxicație, laringită și înroșirea ochiului stâng. Lui Vasilică i s-a depistat o malformație. Acum ne luptăm, ne mișcăm la maximum, dăm totul pentru a-l salva și nu a pierde nici o șansă”, spune olarul Vasile Goncear.

După operația făcută în Odesa, starea lui Vasilică s-a înrăutățit. Atunci familia a decis să meargă în Turcia, acolo unde li s-a spus că tumoarea s-a extins în tot corpul. Acum băiatul este imobilizat la pat, iar părinții cer ajutorul oamenilor ca să adune suma de 100 000 de euro.

Tratamentul este început, am reușit să ajungem la aceasta la maximum operativ și fără greșeli, sperăm că și mai departe vom avea alături oameni de bună credință și ajutorul Domnului. Suma asupra puterilor noastre este de 100 de mii de euro”, a mai scris Vasile Goncear.

Persoanele care vor să-l ajute pe Vasilică, o pot face pe caritate.md.

11401-unnamedjpg654

11400-unnamedjpg097

11402-unnamedpng32

11410-din-inima-pentru-vasilica-gonciar

11399-unnamedjpg12

You may also like

Comments are closed.

By