Jefuit pe o stradă de la Botanica! Agresorul a fost prins și reținut (VIDEO)

Screenshot_2

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au reţinut un tânăr de 26 ani, originar din Bălţi, fiind bănuit de săvârşirea unui jaf în stradă, asupra unui tânăr în vârstă de 36 ani. Incidentul a avut loc recent, pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica în jurul orei 20.30, când victima se deplasa spre domiciliu.

Atacatorul s-ar fi apropiat neobservate din spate şi l-ar fi deposedat forţat de telefonul mobil de model „Samsung Galaxy J5” şi portmoneul cu bani. Potrivit victimei, prejudiciul cauzat ar fi de aproximativ 8 000 lei.

Bănuitul nu era angajat în câmpul muncii şi este suspectat că ar mai fi fost implicat şi în alte cazuri analogice înregistrate pe teritoriul Capitalei. El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru jaf. Totodată poliţiştii urmează identifice persoana care ar fi procurat telefonul de la bănuit şi să fie reîntors proprietarului.

Conform legislaţiei penale în vigoare bănuitul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

You may also like

Comments are closed.

By