Dodon îl atacă dur pe Băsescu: Trebuie să fie conştient că va sta după gard

basescu

Într-o postare pe Facebook, șeful statului Igor Dodon a venit cu critici dure la adresa fostului președinte al României, Traian Băsescu. Dodon se declară împotriva prezenței lui Băsescu în Moldova, dar și împotriva ideilor pe care le promovează.

Pentru tot ce face Băsescu în Republica Moldova, în orice altă ţară serviciile de securitate, care acţionează în interesul statului, l-ar expulza din ţară. Băsescu trebuie să fie absolut conştient de faptul că va sta după gard, în sensul direct al cuvîntului.

A doua zi, după alegeri, m-a sunat pentru a stabili o întrevedere. Dar eu nu am ce discuta cu domnia sa. Dezaprob categoric ideile pe care le promovează.

Totodată, președintele Dodon afirmă că cetățenii Republicii Moldova nu au nevoie de unirea cu România și că Băsescu „s-o facă pe deșteptul la el acasă”.

Cu cît mai mult va cutreiera localităţile Moldovei, cu atît lumea va înțelege mai bine că unirea cu România nouă nu ne trebuie.

Dacă e atît de deştept, s-o facă pe deşteptul acasă la el, noi însă nu-i vom permite să ne năucească populaţia.

Amintim că Igor Dodon i-a retras cetățenia RM, acordată anterior de către fostul președinte Nicolae Timofti, pe motiv că a obținut-o ilegal. Pe acest caz nu a fost pronunțată, deocamdată, o decizie finală.

You may also like

Comments are closed.

By