Blogger despre inițiativa lui Năstase privind referendumul pentru anularea votului mixt: Este o încercare disperată de a atrage atenția asupra persoanei sale

Inițiativa partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” de a organiza un referendum național pentru anularea votului mixt a fost demontată de internauți. Bloggerul Eugen Luchianiuc afirmă că inițiativa este o încercare disperată a liderului PPDA, Andrei Năstase, de a atrage atenția asupra persoanei sale, în contextul dezbaterii care urmează să aibă loc astăzi între lidera PAS, Maia Sandu și speakerul Parlamentului, Andrian Candu.

De asemenea, bloggerul aduce aminte despre faptul că data trecută când PPDA a venit cu inițiativa de organizare a referendumului privind alegerea directă a președintelui, șeful statului a devenit Igor Dodon.

Totodată, Luchianiuc atrage atenția asupra faptului că în condițiile în care referendumul va avea loc, iar votul mixt va fi anulat, opoziția nu va reuși să adune destule voturi pentru a prelua puterea, or sondajele arată că PPDA nu accede în Parlament la următoarele alegeri.

„Să presupunem că Plaha acceptă și se face referendum. Iese bine pentru europeni. În primăvară să zicem că vom ieși la vot. Evident că neDA și #pas vor pierde. PSRM vor băga piciorul în referendum. neDA are un procent. Ce va rămâne? Nimic. Săraci și cu referendumul pierdut”, concluzionează bloggerul.

foto: privesc.eu

You may also like

Comments are closed.

By