UPDATE // ATAC ARMAT în Las Vegas la un festival de muzică: cel puţin 2 morţi şi 100 răniţi (VIDEO)

2-mandalay-bay.w710.h473

UPDATE // 13.00 // Cel puţin 2 persoane au fost ucise şi alte cel puţin 100 sunt rănite în urma atacului armat ce a avut loc la un hotel unde avea loc un festival de muzică din Las Vegas, potrivit Sky News.

UPDATE // 11.40 // Poliţa americană a anunţat prin intermediul contului de Twitter că suspectul atacului armat din Las Vegas a fost împuşcat şi că nu consideră că ar mai exista alţi atacatori, informează presa internaţională. Bilanțul victimelor se ridică la doi morți și cel puțin 24 de răniți, mulți dintre care sunt în stare critică.

10.01 // O serie de împuşcături au fost raportate în apropierea unui complex turistic, Mandalay Bay, din Las Vegas, după ce o persoană a deschis focul la un festival de muzică country, informează presa internaţională.

Purtătorul de cuvânt al unui spital din zonă a declarat pentru presa americană că cel puţin 20 de oameni au fost răniţi în urma împuşcăturilor, informează Mediafax.ro.

Zeci de persoane au fost filmate părăsind clădirea în fugă.

promo331195511

Presa americană a transmis că hotelul Mandalay Bay a fost evacuat.

Poliţia a transmis tuturor să evite zona în cauză.

Un ofiţer de poliţie ar fi fost împuşcat, iar serviciile de urgenţă se află la faţa locului.

Pe reţelele de socializare ar fi existat o serie de anunţuri cum că suspectul ar fi fost împuşcat la etajul al 32-lea al hoteului, însă acest lucru nu a fost încă confirmat.

Împuşcăturile au fost raportate în jurul orei locale 22:00 (08:00, ora României), în timpul festivalului Route 91 Harvest, în timp ce cântăreţul de muzică Jason Aldean cânta într-un cazinou extrem de popular.

Poliţia a blocat bulevardul Las Vegas pentru a căuta persoana ce a deschis focul.

Ar fi fost raportate victime, dar acest lucru nu a fost confirmat.

You may also like

Comments are closed.

By