VIDEO // Un individ din Căușeni, pus la pământ în stradă

Рисунок1-16

Un individ în vârstă de 44 ani, originar din raionul Căuşeni, a fost încătuşat în plină de stradă de către angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu poliţiştii sectorului Ciocana, pentru că ar fi jefuit o femeie în incinta unui salon de masaj.

Conform informaţiilor documentate de către poliţişti şi declaraţiilor făcute de către victimă, în vârstă de 21 ani, individul ar fi venit la o procedură de masaj. Ulterior, el n-ar fi achitat pentru serviciile prestate şi în mod deschis a deposedat-o de telefonul mobil în valoare de 8 000 lei şi bani în sumă de 800 lei. Incidentul a avut loc la finele lunii august curent, iar individul a fost localizat pe o stradă din Capitală la ziua de ieri, fiind încătuşat şi escortat la Inspectorat pentru audieri.

Actualmente bănuitul este reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de jaf. Conform legii el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani. Este de menţionat că acesta a fost anterior condamnat pentru infracţiuni patrimoniale.

Totodată, ofiţerii de investigaţii întreprind acţiuni speciale de depistare a telefonului mobil al victimei.

You may also like

Comments are closed.

By