VIDEO // Taximetristul din imagini este căutat de poliție. Ce i-a făcut unui pasager

Рисунок1-13

Individul din imagine este căutat de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Bărbatul activează în calitate de taximetrist și ar fi dus de nas un pasager.

Incidentul a avut loc în ziua de 12 august, când un bărbat de 30 ani, originar din raionul Cimişlia, s-ar fi deplasat cu acesta la Gara Auto Nord. Acolo, pasagerul l-ar fi rugat pe taximetrist să-l aştepte până revine, lăsându-i gaj telefonul mobil şi bani în sumă de 1000 lei. Când a revenit, taximetristul plecase într-o direcţie necunoscută cu tot cu bani şi telefonul mobil.

În acest context sunt demarate acţiuni de investigaţii pentru identificarea şi localizarea taximetristului, iar cetăţenii sunt rugaţi să comunice datele despre acesta la numerele de contact: 0 607 33 605 / 0 691 50 993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

În dependenţă de stabilirea şi documentarea tuturor circumstanţelor organul de urmărire penală urmează să califice acţiunile individului sub aspectul legislaţiei penale în vigoare.

You may also like

Comments are closed.

By