Verificări inopinate într-un magazin alimentar de la Buiucani. S-au găsit produse expirate (VIDEO)

Рисунок1-38

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au descins verificări la un magazin alimentar, după ce au obţinut informaţii că sunt încălcate drepturile consumatorilor și că sunt comercializate produse alimentare cu termen de valabilitate expirat.

În cadrul verificărilor, poliţiştii au constatat că, vânzătorii vindeau produse alimentare expirate, iar mijloacele financiare încasate nu erau contabilizate corespunzător. Totodată, aceştia n-au putut prezenta toate actele necesare de provenienţă a produselor alimentare depistate în depozit, precum şi contractele de muncă ale angajaţilor.

În acest context poliţiştii vor sesiza instituţiile abilitate în domeniul alimentaţiei publice conform materialelor probatorii acumulate. Astfel, urmează a fi luată atitudine în privinţa factorilor de decizie conform competenţei.

Deocamdată, poliţiştii au întocmit procesul verbal cu privire la contravenţii, iar directorul întreprinderii riscă amendă în mărime de până la 15 000 lei.

You may also like

Comments are closed.

By