Un recidivist deosebit de periculos, prins şi încătuşat de poliţişti (VIDEO)

Screenshot_5

Ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu poliţiştii sectorului Ciocana au localizat şi reţinut un individ deosebit de periculos, în vârstă de 26 ani, domiciliat în Capitală şi anterior judecat pentru provocarea leziunilor corporale grave ce au dus la decesul victimei. Conform informaţiilor documentate şi acumulate în urma măsurilor speciale de investigaţii, individul era căutat pentru comiterea unui şir de jafuri şi un atac tâlhăresc pe teritoriul Capitalei.

Astfel, în seara zilei de 20 august curent, bănuitul ar fi atacat şi lovit cu o sticlă de bere pe un bărbat de 38 ani, în timp ce se deplasa pe strada Alecu Russo, deposedându-l de portmoneul cu bani, carduri bancare şi telefonul mobil. Ulterior, făptaşul a fugit de la locul crimei într-o direcţie necunoscută, lăsând victima să zacă la pământ. Tot el este bănuit că ar fi jefuit în stradă un alt bărbat, deposedându-l în mod deschis de portmoneul cu bani şi telefonul mobil, paguba materială fiind estimată de peste 7 000 lei. Este de menţionat că poliţiştii deţin probe suficiente ce ar demonstra pe deplin vinovăţia lui în aceste două cazuri de infracţiuni grave.

Totodată sunt examinate versiunile, privind complicitatea lui într-un şir de jafuri stradale, în urma cărora au avut de pătimit locuitorii Capitalei. În acest sens sunt desfăşurate investigaţii suplimentare pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. Conform legislaţiei penale în vigoare bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 8 ani până la 10 ani.

You may also like

Comments are closed.

By