20 C
Chișinău
Thursday, April 22, 2021

Un cazino de la Botanica, deconspirat. Oamenii legii au efectuat percheziții (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ofiţerii de investigarea fraudelor economice ai sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au deconspirat activitatea ilegală a unui cazino, în pofida faptului că la data de 16 decembrie 2016 au fost abrogate licenţierea activităţilor jocurilor de noroc.

Administratorul activităţilor desfăşurate s-a dovedit a fi un tânăr de 32 ani, domiciliat în Capitală, n-a prezentat actele necesare ce permit desfăşurarea genului dat de activitate.

În acest sens a fost iniţiată procedura contravenţională pe faptul acţiunilor ilegale admise de către factorii de decizie ai întreprinderii, iar judecătorul de instrucţie a autorizat percheziţii în acest local. Respectiv, au fost depistate şi ridicate mijloace financiare obţinute în urma partidelor de poker, şase mese destinate jocurilor de noroc, şapte seturi de fise cu diferite valori, cărţi de jucat şi suportul electronic de stocare a secvenţelor video. Totodată au fost chestionate 20 de persoane, care ar fi recunoscut practicarea partidelor de poker pentru bani.

Toate probele delicte au fost depozitate până la decizia instanţei de judecată, iar poliţiştii continuă învestigaţiile pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi perioada în care ar fi activat ilegal administraţia.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img