Un bărbat din Căușeni a sărit de la etaj de frica soției. A murit la spital

bloc

Un bărbat a decedat, după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul patru al unui bloc de locuit din Căușeni, de frică să nu fie prins de soție în tip ce chefuia cu un amic și două femei într-un apartament.

Ofițerul de presă al IP Căușeni, Inga Petrov, a declarat pentru Today.MD că tragedia a avut loc ieri, 19 septembrie, în jurul orei 16.20.

„Poliția a fost anunțată de către un bărbat în vârstă de 31 ani, despre faptul că o persoana necunoscută s-a aruncat în gol de la etajul 4 a unui bloc de locuit. La ieșirea grupei operative la fața locului s-a stabilit, că persoana necunoscută, este un bărbat în vârstă de 48 ani, din Căușeni, care a fost transportat de urgență la Spitalul Raional Căușeni, unde i-a fost stabilită diagnoza politraumă, fractura sternului și coastelor pe dreapta, volet costal, fractura femurului drept, TCC deschisă-gravă, fractura bazei craniului, contuzia inimii, șoc traumatic gradul 3, iar din cauza traumelor primite, în jurul orei 20:00, a decedat în secția reanimare”, susține Petrov.

O versiune preliminară luată în calcul de oamenii legii este faptul că, bărbatul ar fi chefuit împreună cu un prieten și două femei, într-un apartament închiriat în blocul în care a avut loc tragedia. În momentul când cei patru intrau în apartament, ar fi fost văzuți de o prietenă a soției victimei, care a sunat-o și a anunțat-o despre aventurile acestuia. Soția a decis să meargă și să vadă dacă este adevărat, iar în momentul când a bătut la ușa apartamentului, soțul ei ar fi sărit de la etajul 4.

imagine simbol

You may also like

Comments are closed.

By