Un bărbat a fost prins, la vama „Otaci-Moghileov-Podolsk”, cu salamul în portbagaj

Screenshot_3

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale NORD, în comun cu Serviciul Vamal au reținut un lot de mezeluri, tăinuite de control, ce urmau să ajungă în R. Moldova.

În activitatea ilicită este vizat un cetățean moldovean de 26 de ani. Acesta a fost oprit pentru verificări minuțioase în punctul de trecere “Otaci-Moghileov-Podolsk”, pe direcția intrare în țară, în seara zilei de 6 septembrie.

În timpul controlului fizic al autoturismului înmatriculat în Bălți, au fost depistate salamuri în asortiment, camuflate în portbagaj, în locul predestinat roții de rezervă. Marfa era fără acte de proveniență. În total au fost ridicate circa 56 kg de produse alimentare interzise pentru a fi importate în Moldova.

Bărbatul a declarat că mezelurile erau destinate pentru consum personal. Marfa a fost ridicată și urmează a fi transmisă, conform competențelor Serviciului Vamal. Conform informațiilor operative, bănuitul nu se află la prima abatere de acest gen, anterior a mai fost documentat pe caz similar.

Screenshot_2

You may also like

Comments are closed.

By