Un avion Wizzair plin cu români a intrat în picaj: „Au ieșit flăcări de la motor” (UPDATE)

wizzair

Un avion Wizzair plin cu cetățeni români a lovit o pasăre şi a intrat în picaj. Aeronava se îndrepta de la Bucureşti spre Sicilia.

Conform martorilor care se aflau în avion, au ieșit flăcări de la motor. Din fericire, piloții au reușit să aterizeze în siguranță în Catania.

Mai mulți oameni au avut nevoie de intervenția medicilor.

”Când a venit anunțul că să ne pregătim de aterizare, echipajul ne-a spus că mai stăm în aer, pentru că nu putem ateriza din cauză că  ne lovise o pasăre. A urmat o panică în tot avionul, mai ales că am intrat în niște turbulențe. Două persoane au leșinat. Avionul intrase în picaj, totul a durat vreo 30 de minute. Am crezut că s-a pierdut un motor”, a relatat un pasager din avion la Antena 3.

UPDATE // „Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control sa mentina altitudinea deasupra Aeroportului Catania inainte de aterizare, in conditiile in care pista era inspectata din cauza unui posibil impact cu o pasare a unei alte aeronave.

In timpul asteptarii, zborul a experimentat turbulente, iar doi pasageri au avut atac de panica. Dupa ce aeronava a aterizat in siguranta, echipajul a solicitat asistenta personalului medical pentru pasagerii afectati. Debarcarea a continuat normal dupa ce a fost acordata asistenta medicala si echipajul a urmat procedurile standard pentru a asigura binele tuturor pasagerilor. Desi cauzele situatiei au fost independente de companie, echipajul a facut eforturi pentru a se asigura ca intarzierea si impactul asupra pasagerilor sa fie minime”, spun reprezentanţii companiei.

You may also like

Comments are closed.

By