Sinucideri la Ciocana și Râșcani // Doi bărbați s-au aruncat de la etaj

bloc

Două persoane s-au aruncat în gol de la balcoanele etajului 10 și 9 a două blocuri din Capitală. Tragediile au avut loc în seara zilei de marți, 19 septembrie, la scurt timp una după alta, în sectoarele Râșcani și Ciocana ale Capitalei, informează Today.MD.

În cazul primei tragedii este vorba despre un bărbat în vârstă de 47 de ani, iar în cel de al doilea caz este vorba despre un tânăr de 23 de ani.

Bărbatul de 47 de ani, era căsătorit și avea la întreținere un copil, iar în seara zilei de ieri, în jurul orei 19:50, a urcat la etajul 10 al unui bloc de locuit de pe strada Florilor, Rîșcani, și s-a aruncat în gol de la balconul comun. Victima nu locuia în blocul unde a avut loc tragedia.

Cel de al doilea caz a avut loc la scurt timp, în jurul orei 20:25, pe strada Petru Zadnipru din sectorul Ciocana. Un tânăr de 23 de ani, s-a aruncat în gol de la blaconul comun de la etajul 9 al blocului în care locuia împreună cu familia. Mama acestuia ar fi declarat oamenilor legii că fiul său avea un comportament suspect în ultima perioadă.

Ambulanța a intervenit în ambele cazuri, însă nu au putut fi salvați. Oamenii legii cercetează ambele cazuri, pentru a stabili toate circumstanțele.

imagine simbol: moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By