Reţinut şi bănuit că ar fi furat un scuter din ograda unui bloc de locuit (VIDEO)

Рисунок1-8

În dimineaţa zilei de 23 august curent, poliţiştii sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au fost alertaţi de către un locuitor al Capitalei, în vârstă de 18 ani, care a declarat că pe parcursul nopţii i-ar fi fost furat scuterul în valoare de 21 500 lei, parcat în faţa blocului de locuit.

La apelul tânărului a reacţionat grupa operativă, delasându-se la faţa locului, unde au demarat cercetările speciale. Concomitent, ofiţerii de investigaţii au iniţiat acţiuni în acest context, în vederea identificării şi reţinerii făptaşului. Respectiv a fost identificat un individ în vârstă de 20 ani, domiciliat într-o localitate a raionului Ialoveni.

Fiind efectuate percheziţii autorizate, poliţiştii au depistat scuterul proprietarului deja dezmembrat. Individul ar fi intenţionat să-l vândă la piese şi să ascundă urmele infracţiunii de furt, fiind încătuşat şi escortat la Inspectorat pentru audieri, iar piesele dezmembrate şi scuterul au fost ridicate în calitate de probe delicte.

Actualmente bănuitul este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani. Poliţiştii nu exclud că, individul ar mai fi fost implicat în cazuri similar, fiind demarate investigaţii în acest sens.

You may also like

Comments are closed.

By