Produse alimentare expirate şi băuturi alcoolice dubioase, depistate într-un magazin de la Buiucani (VIDEO)

Рисунок1-10

Ofiţerii de investigarea fraudelor economice ai sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au depistat diverse încălcări grave în activitatea unui agent economic.

Poliţiştii au descins verificări inopinate într-un magazin de pe strada Vasile Lupu al sectorului Buiucani, specializat în comercializarea produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice tari. În cadrul verificărilor s-au documentat şi depistat încălcări de ordin economic şi financiar admise în activitate, produse alimentare cu termeni de valabilitate expiraţi, mărfuri fără acte de provenienţă, mijloace financiare necontabilizate, registre de ciornă, comercializarea băuturilor alcoolice de o provenienţă dubioasă la pahar, precum şi condiţii antisanitare.

Toate probele au fost ridicate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată, iar poliţiştii continuă investigarea tuturor circumstanţelor.

În acest context factorii de decizie riscă amenzi în mărime de până la 15 000 lei, iar instituţiile competente în domeniul alimentaţiei publice vor sesizate pentru luare de atitudine conform legislaţiei în vigoare.

You may also like

Comments are closed.

By