Opt bătrâni din Florida au murit din cauza unei pene de curent cauzată de uraganul Irma

1505339969117

Opt bătrâni ce locuiau într-un sanatoriu din statul american Florida au decedat din cauza unei pene de curent cauzată de uraganul Irma, informează The Independent. O anchetă penală a fost deschisă pentru a investiga moartea celor opt persoane.

Alţi 100 de locuitori ai azilului de bătrâni au fost evacuaţi după ce sanatoriul rămăsese fără aer condiţionat în urma sosirii uraganului.

Conform oficialilor, temperaturile din interiorul clădirii Centrului de Reabilitare din Hollywood Hills, la 40 km de Miami, erau extrem de ridicate.

În timpul evacurării, trei locuitori ai sanatoriului au fost descoperiţi decedaţi în clădirea azilului, în vreme ce cinci alţii au murit la spitalul la care au fost transportaţi pentru a primi îngrijirile necesare, notează Mediafax.

Cel puţin 27 de persoane au decedat în Florida şi în apropierea SUA. Irma a fost considerat cel de-al doilea mare uragan ce a afectat statul american în acest sezon.

Peste 40 de persoane au decedat în Insulele Caraibe în urma acestei furtuni puternice.

În SUA, aproximativ 4,3 milioane de case şi afaceri, şi în jur de nouă milioane de persoane, au rămas fără energie electrică.

You may also like

Comments are closed.

By