O mașină a explodat în trafic pe o stradă din Kiev. Un bărbat a murit, iar o femeie și un copil – răniți. Momentul exploziei (VIDEO)

137624_big

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar o femeie şi un copil au fost răniţi, în urma exploziei unui vehicul în centrul Kievului. Incidentul s-a petrecut vineri după-amiază în plin trafic, în zona centrală a orașului.

În vehicul se aflau trei persoane: un bărbat, o femeie şi un copil. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, fiind în stare gravă. Potrivit poliției, în automobil ar fi fost plasată o bombă.

137623_big

137626_big

137627_big

Agenţia Unian, relatează că bărbatul ucis ar fi fost un individ, pe nume Timur Mahauri, despre care se crede ca în urmă cu mai mulţi ani a omorât un reprezentant al Emiratului Caucaz, o organizaţie islamistă care a declanşat o insurgenţă împotriva Rusiei în regiunea Caucazul de Nord.

Potrivit presei ucrainene, femeia rănită se numește Natalia și este un model renumit, imaginea celebrei firme „Dior”, citează gordon.ua. Aceasta a fost operată după explozie. Ea s-a ales cu leziuni termice, arsuri, leziuni ale organelor, traumatisme ale oaselor și țesuturilor moi. Băiețelul, de 6 ani, a suferit arsuri, dar se află în afara oricărui pericol.

Autorităţile au declarat că a fost deschisă o anchetă în acest caz.

Momentul exploziei filmat de o cameră de bord (min 2.40). ATENȚIE! Limbaj necenzurat!

You may also like

Comments are closed.

By