Misterul lansat de Nicolae Negru // Cine sunt prietenii de la Bușteni care trimit scheme și indicații pe e-mail pentru Cheianu și Jurnal TV?

nicolae_negru

Editorialistul Nicolae Negru i-a răspuns lui Constantin Cheianu, de la Jurnal TV, care l-a criticat pentru opiniile expuse la ediția specială de la Moldova 1, în care s-a arătat sceptic în privința finalității protestelor organizate de opoziție.

”Dacă opiniile respective îi pot genera cuiva impresia că astfel am condamnat protestul opoziției, cum s-a întâmplat să i se arate domnului Constantin Cheianu, atunci nu-mi rămâne decât să-mi exprim regretul față de aceste persoane. Lui Cheianu însă, care a mai avut de suferit în urma unor sincope de percepție (și va trebui să ceară scuze pentru unele, conform deciziei Curții Supreme de Justiție), i-am putea recomanda să încerce să nu-și mai însușească chiar toate percepțiile și schemele pe care le primește prin e-mail.

Prietenii (de la Bușteni) știu de unde. E bine să mai judeci și cu capul tău, în orice condiție”, scrie Nicolae Negru în editorial publicat de Ziarul Național.

”Unii colegi consideră că dl Cheianu este influențat de apariția unor pete pe soarele Andrei Năstase. De aceea ar fi ajuns stimatul nostru coleg în halul să se creadă monopolist, etalon al demnității și adevărului. Ne-ar părea rău să fie așa. La statura (intelecuală) a lui Cheianu ar fi și un prilej de (auto) ras”, a adăugat Nicolae Negru.

You may also like

Comments are closed.

By