Mai mulți indivizi, prinși cu „iarba” în buzunar pe străzile Capitalei

Screenshot_4

Echipajele mobile ale Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au reţinut şi documentat mai mulţi indivizi, suspectaţi de păstrare şi consumul de substanţe narcotice.

Un bărbat suspect a fost observat pe o stradă din sectorul Râşcani. La solicitarea poliţiştilor de a se prezenta, acesta a manifestat un comportament neadecvat, fiind suspectat de consumul drogurilor. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al capitalei cu vârsta de 32 de ani, asupra căruia a fost depistat un plic din hârtie ascuns, în care se afla o substanţă vegetală necunoscută. El a fost escortat la Inspectorat pentru audieri.

Pe o altă stradă, din sectorul Centru al capitalei, au fost stopaţi doi indivizi suspecţi, ambii în vârstă de 29 ani, asupra cărora s-au depistat de asemenea nişte pacheţele cu masă vegetală necunoscută.

Conform legislaţiei penale în vigoare toţi suspecţii reţinuţi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 13 000 lei sau închisoare de pînă la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By