Liderul PD a avut o întrevedere cu noul ambasador european în Moldova. Peter Michalko a spus că este deschis spre comunicarea cu factorii politici din RM

Screenshot_2

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a avut miercuri, 20 septembrie, o întrevedere cu noul şef al Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko.

În cadrul întrevederii, liderul democrat și-a exprimat încrederea că relaţiile dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană vor continua cursul ascendent.

Ambasadorul european Peter Michalko s-a arătat deschis spre comunicarea cu factorii politici din Moldova, s-a interesat despre situaţia la zi a reformelor şi a reafirmat sprijinul Uniunii Europene pentru ţara noastră. De asemenea, şeful Delegaţiei Uniunii Europene a amintit că reforma administraţiei publice este o provocare pentru Moldova şi a încurajat ţara noastră să menţină ritmul implementării reformelor.

Noul ambasadorul european la Chişinău, Peter Michalko, şi-a preluat mandatul la începutul lunii septembrie. Înainte de numirea în această funcţie, Peter Michalko a fost ambasadorul Slovaciei în Grecia.

You may also like

Comments are closed.

By