Iurie Dîrda a părăsit fracțiunea Partidului Liberal

dirda

Liberalul Iurie Dîrda a anunțat că părăsește fracțiunea PL din Parlament. Anunțul a fost făcut în seara zilei de astăzi, pe pagina de Facebook.

Iurie Dîrda a menționat în mesaj că a luat această decizie ca urmare a unei campanii de denigrare a imaginii sale și a apropiaților acestuia. Liberalul a mai spus că va fi în continuare candidat independent.

După o campanie intensivă de denigrare din ultima perioadă a imaginii mele și celor apropiați mie, cu implicarea directă și indirectă a unor persoane din anturajul meu, vreau să vă comunic că din aceste considerente nu-mi doresc ca prin intermediul persoanei mele aceste actiuni să se răsfrângă și la denigrarea imaginii formațiunii politice din care fac parte și să împiedice la dezvoltarea strategiilor de menținere a cursului europian pe care și la propus Partidul Liberal.

În acest context vă comunic că începând cu ziua de astăzi mă retrag din rândurile fracțiunii Partidului Liberal din Parlamentul Republicii Moldova. În continuare voi fi deputat independent (neafiliat), conducându-mă de promisiunile făcute cetățenilor în perioada preelectorală, pentru care alegătorii me-au dat mandat în Parlamentul Republicii Moldova, promovând integrarea europeană și valorile democratice.

You may also like

Comments are closed.

By